Ποιοι Είμαστε

Το Vo2Max είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών, δημιούργημα ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό. Σκοπός της ομάδας μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, πάντα με γνώμονα τον καταναλώτη. Συνεργαζόμαστε με κορυφαία brands στον χώρο του αθλητισμού για να σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση σε αυτό που κάνετε.

Vo2max ή αλλιώς η μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου είναι ο σημαντικότερος δείκτης της αντοχής του ανθρώπου. Κι αυτό γιατί δείχνει την ικανότητά του να καταναλώνει οξυγόνο όταν εκτελεί μία άσκηση μεγάλης διάρκειας. Το όνομα προέρχεται από τα V-volume, O2-oxygen, max- maximum.

Η μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου αντικατοπτρίζει την καρδιοαναπνευστική καταλληλότητα ενός ατόμου. Η αξία του να γνωρίζει κανείς την τιμή της Vo2Max και κυρίως την ταχύτητα που αυτή επιταχύνεται είναι αρκετά μεγάλη καθώς αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό "οδηγό" για τον καθορισμό της προπόνησης και της έντασης. 

Πολλοί από εμάς ίσως έχουμε φτάσει στα υψηλά μέγιστα Vo2 χωρίς να το γνωρίζουμε. Εσείς γνωρίζετε το δικό σας; Αν όχι, δεν έχει σημασία! Συνεχίστε να προπονήστε και να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό σε ό,τι κι αν κάνετε!

Πιστεύουμε πως ο αθλητισμός είναι για όλους και η αποστολή μας είναι να φέρνουμε τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό.

Ελπίζουμε να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία στον ιστότοπό μας!